Unik Reklame Eksponering På Storskærm I Odense C

Vi kan tilbyde digital reklameskiltning og profilering i Odense, så din virksomhed kan nå ud til forbrugerne.

Vores digitale reklame skilt er 12 m2 og er centralt placeret på Vesterbro 91 i Odense – en af Odenses mest trafikerede veje.

Skærmen har en opløsning på 6 mm pixel, hvilket betyder at der er tale om en skærm, hvor opløsningen er af ultra høj kvalitet.

Hos flere af vores konkurrenter inden for branchen, ses ofte skærme med 12 mm pixel, hvilket betyder, at vores skærm er dobbelt så god, som mange af de andre reklameskilte, der ses rundt omkring i bybilledet.

Digital skiltning er det medie til reklame og profilering, der foretrækkes af forbrugeren, da det ikke virker forstyrrende for forbrugeren, men samtidig fanger denne digitale skiltning forbrugerens opmærksomhed.

At Vesterbro er en af Odenses mest trafikerede veje, er med til at sikre, at flest mulige forbrugere vil komme til at se jeres annoncering.

Et stort skilt vil ligeledes være meget iøjnefaldende og fange forbrugerens opmærksomhed, når de passerer det.

Forbrugerens forhold til denne type profilering, samt den centrale placering af den digitale skiltning, øger sandsynligheden for, at forbrugeren vil involvere sig i reklamen og efterfølgende handle på reklamen.

Vi kan tilbyde en komplet og uforpligtende tilbudspakke på månedlige, kvartalsvise eller årlige samarbejdsaftaler. Yderligere kan vi naturligvis tilbyde et professionelt og tæt samarbejde, hvor vi arbejder ud fra dine og din virksomheds ønsker og interesser, og sikrer at virksomheden får mest muligt ud af digital skiltning og markedsføring.